csen

NL – HOLDING opět na evopské půdě významně posílil svou pozici v oblasti reprodukční biologie a laboratorních zařízení

ikona kalendář05.02.2018

V posledním čtvrtletí došlo k dalším třem významným zahraničním spolupracím v oblasti reprodukční biologie a laboratoří.

V závěru roku spojila naše společnost své síly se švýcarským leaderem v oblasti asistované reprodukce. Společnost ProCrea sídlící na pomezí s italskými hranicemi nabízí krásné, klidné a vysoce specializované  moderní zařízení pro léčbu neplodnosti. Poskytuje párům možnost podstoupení umělého oplodnění formou IVF, ICSI, IUI, možnost darování vajíček či jejich kryokonzervaci, v rámci kliniky můžete také počítat se spermabankou.

ProCrea staví své úspěchy na perfektně sehraném týmu více než 50 profesionálních lékařů, biologů, genetiků, zdravotních sester a dalšího personálu. Služby doplňují genetická laboratoř ProcreaLab a laboratoř ProcreaAndro, která se zabývá pokročilými diagnostickými androgenními testy.

Další novou posilou v oblasti reprodukční biologie je španělské Instituto de Medicina Reproductiva neboli IMER. Špičková specializovaná centra asistované reprodukce, gynekologie, porodnictví a urologie poskytují své služby v Barceloně, Valencii a Denie. V těchto třech španělských městech můžete využít služeb asistované reprodukce metodou IVF, IUI, darování vajíček a embryí. Kliniky dále nabízejí speciální techniky jako je genetické mapování a testy párové kompatibility, preimplantační genetický screening, výběr embryí či kultivaci blastocyst, jenž zvyšují úspěšnost umělého oplodnění.

Do popředí ostatních center je staví zejména široký záběr mnoha odborností, který zajišťuje komplexní péči. Společnost vyniká skvělými výsledky v oblasti asistované reprodukce. Za svou dlouholetou historií pomohli na svět již tisícům dětí. Jsou jednou z předních úspěšných sítí španělských centrer asistované reprodukce.

Spojením NL – HOLDINGu s italskou společností ARCHIMED jsme získali silného spoluhráče na poli laboratoří. Společnost disponuje četnými moderně vybavenými prostory s perfektním laboratorním zařízením pro nespočet typů náročných testů z mnoha oblastí. Velkou výhodou, která doplňuje naše naše portfolio služeb je i akreditace od Nadace Fetální Medicíny.

Jsme velmi rádi, že s novou spoluprací s výše uvedenými společnostmi Vám budeme moci nabídnout ještě lepší dostupnost kvality a péče NL - HOLDINGu.